I-Scream

I-Scream is onze jaarlijkse fuif. Dit jaar zijn we al aan onze 25ste editie toe!

I-Scream heeft al een ruime party-geschiedenis. In 2009 vierden we onze 10e jaargang met een jubileumeditie. Dat jaar mochten we op 850 bezoekers rekenen die tot 5 uur ’s morgens onze dj’s aan het werk hielden. Elk jaar leggen we de lat hoger; zo wordt het CC De Mozaïek te Kortessem ieder jaar omgebouwd tot een stijlvolle ‘partyplace to be’. We richten ons voornamelijk op een authentiek decor en een line-up om U tegen te zeggen.

Tijdens onze vorige edities, hebben we ervoor gekozen om een nieuwe draai te geven aan de inkleding van het podium en de verschillende cocktail-eet-bonnen-martini-standen. We gaven ons concept een kleine draai met de bedoeling om nóg meer fuifgangers aan te trekken. Om de duurzaamheid van deze inrichting te behouden verhuren we deze liever niet.

Met dit nieuw concept en onze nieuwe ideeën willen we er ook dit jaar weer een onvergetelijk event van maken. Zowel jonge als oude(re) bezoekers zijn welkom om onze volgende edities te aanschouwen. Kortessem daverde iedere editie op zijn grondvesten want we programmeerden enkele top DJ’s. Tijdens onze 10e editie was het (inter)nationaal erkende duo Discobar Lassy van de partij en bracht zo de zaal in een ware extase! Vorig jaar verzorgde o.a. PartyShakerz, 2 Guys 1 Party, etc. de muziek.

Chiro Spratike gaat ervoor om van I-scream 2023 opnieuw een unieke en stijlvol evenement te maken. Ook hier kan je je verwachten aan goede DJ’s, onze reeds bekende Martini cocktailbar, stijlvolle inkleding van de zaal,…

Wanneer?

I-Scream zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei 2024. We kozen gericht voor een zaterdag, omdat we in het algemeen onze zondag als rust-/katerdag kunnen gebruiken.

Campagne?

Zonder de nodige financiële steun is I-Scream niet haalbaar. Het reclame materiaal, de technische ondersteuning, security, DJ’s, bands, … kosten handenvol geld. Ieder jaar gaan we dan ook op zoek naar partners.

Indien u interesse heeft om onze fuif te ondersteunen, mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze hoofdorganisators.

Hoofdorganisator: Michiel Parthoens – 0497 258 805

Gjin fotobeskriuwing beskikber.