Valentijnsdiner

Het Valentijnsdiner: Een Decennium van Liefdevol Genieten bij Chiro Spratike! 

Acht jaar geleden bliezen we bij Chiro Spratike al de eerste tien kaarsjes uit voor ons jaarlijkse culinaire festijn, het Valentijnsdiner. Sindsdien hebben onze bezoekers elk jaar genoten van een steeds smakelijker menu, een romantisch gedecoreerde zaal en overvloedige liefde van onze toegewijde helpers. Elke tafel werd liefdevol omgetoverd tot een Valentijnstafel, met een oprecht bedankje voor de jarenlange steun die we mochten ontvangen.

Jaar na jaar nemen we onze gasten mee in een betoverende wereld, waar de zaal tot in de kleinste details is doordrenkt met de sfeer van Valentijn. Van hartvormige biscuitjes tot zwevende hartjesballonnen, elk element is zorgvuldig gekozen om de liefde te vieren en een onvergetelijke avond te creëren.

Dit jaar, op 11 februari 2024, verwelkomen we u graag in CC de Mozaïek te Kortessem voor het Valentijnsdiner van 2024. Laat u meevoeren in de romantiek en beleef een avond vol hartverwarmende culinaire hoogstandjes te midden van een liefdevol aangeklede omgeving.

Kom en vier met ons mee terwijl we het Valentijnsdiner van Chiro Spratike naar nieuwe hoogten tillen. Reserveer uw plekje voor deze betoverende avond en maak deel uit van ons decennium van liefdevol genieten!

Met liefdevolle groeten, Chiro Spratike

Gjin fotobeskriuwing beskikber.